More than 10 Years in Craft Climate Neutral & Fast Shipping

We maken kaarten

Zo kun jij je avonturen vormgeven!

Premium Reiskaart met Spelden

Ons grootste succes is een tevreden klant. Van duurzame materialen tot personalisatieopties – elk detail is speciaal ontworpen om de grootst mogelijke waarde te creëren. We zijn er dan ook trots op dat ons doel de duurzame kwaliteit is waar je op kunt vertrouwen. We verzekeren je dat je het verschil zult merken!

We weten dat je hoge kwaliteit verwacht en met Pin Adventure kaart krijg je het allerbeste kwaliteitsproduct. We maken al onze reiskaarten met spelden van FSC-gecertificeerde materialen omdat we, net als jij, om het milieu geven waarin we leven. Elk product is zorgvuldig gemaakt zodat het de tand des tijds kan doorstaan en we geven je levenslange garantie.

Technieken die we beheersen

Elke wereldreiskaart techniek is zorgvuldig met de hand gemaakt om je een uitstraling van echt kunstwerk te geven.

Afgedrukt op dik mat katoenen canvasdoek met eersteklas pigment om heldere en levendige kleuren te garanderen, gemonteerd op schuimkern karton en in galerie gewikkeld op houten spielatten.

Afgedrukt op zwaar aquarelpapier van fine-art kwaliteit met een gladde artistieke textuur met eersteklas pigment om heldere en levendige kleuren te garanderen. De ingelijste wereldkaart met spelden is gemonteerd op een foamboard en heeft verschillende houten lijsten voor een perfect afgewerkte look.

Zoals bij canvas die wordt afgedrukt op dik mat katoenen canvas. Hier voegen we extra touch en elegantie toe met een ingelijste versie.
Uitmuntendheid op zijn best.

Afgedrukt op verbeterd mat papier en gemonteerd op een kromtrekbestendig foamkarton. Wordt klaar om op te hangen verzonden en je kunt meteen beginnen met spelden.

Gedrukt op Verbeterd mat papier met weerstand tegen krassen. Wordt opgerold verzonden, zodat je zelf kunt knutselen of het gewoon aan de muur kunt plakken.

Veelzijdig met verschillende aanpassingsopties

Al onze hoogwaardige Pin Adventure reiskaarten met spelden zijn volledig aanpasbaar, van kleurbehandeling tot speldenkleuren, zodat je ze helemaal van jou kunt maken.

Je kunt kiezen uit een poster, luxe canvas of een ingelijste afdruk. Waarom voeg je dan geen namen, data, herinneringen of zelfs citaten en songteksten toe aan je eigen, unieke reiskaart? Bekijk enkele kaartpersonalisaties van eerdere klanten.

Zo maak je een prachtige wereldkaart die niet alleen je spannende reizen bijhoudt, maar ook het perfecte gespreksonderwerp is met al je reisavonturen op één fantastische plek!

Lees meer over gepersonaliseerde push pin reiskaart.

Actuele inhoud

We weten dat de wereld altijd verandert! Je kunt er zeker van zijn dat alle Pin Adventure reiskaarten volledig up-to-date zijn en alle landen, staten, hoofdsteden, grote steden, meren, rivieren, zeeën, bergen, enz. nauwkeurig weergeven.

Ons werk is onze passie en onze kwaliteitsnormen zijn onze drijfveer. We geven om ontwerp en nauwkeurigheid, zodat we onze eigen cartograaf gebruiken om belangrijke geografische locaties en alle reiskaarten vast te leggen met pinskenmerken die je zou verwachten voor het perfecte eindproduct.

Wandkaart muurkunst

Met een schat aan ongelofelijke kleuropties om uit te kiezen, is er voor elk interieur wel iets te vinden. Je inspirerende Pin Adventure push pin reiskaart zal direct je muur updaten en een onvergetelijk stuk van je eigen unieke muurkunst creëren dat voor altijd zal blijven. Om inspiratie op te doen kun je onze galerie met wanddecoraties van wereldkaarten bekijken.

*KLANTENVRAGEN zijn altijd welkom. Als je een reiskaart wilt bestellen die is gemaakt op basis van jouw idee, neem dan contact met ons op voor een unieke speldenkaart.

Inspirerende reiskunst

Houd de herinneringen aan reizen uit het verleden levend met een Pin Adventures reiskaart met punaises, zodat je nooit meer vergeet waar je bent geweest en wat je hebt beleefd.

Inspireer jezelf door nieuwe, exotische locaties te plannen, een droom om de andere kant van de wereld te verkennen en vertel al je vrienden en familie over waar je bent geweest of waar je naartoe wilt met je sensationele Pin Adventure wereldkaart om reizen op te spelden die trots in je huis hangt.

Ontdek hoe je je eigen inspirerende reisvisiebord kunt maken.